doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

De mooiste womancave

Iedere man wil zo’n plek voor zichzelf, maar lang niet iedere man heeft een eigen mancave.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
woman

Iedere man wil zo’n plek voor zichzelf, maar lang niet iedere man heeft een eigen mancave. Mocht u jaloers zijn op die prachtige mancaves die de afgelopen weken voorbij kwamen, dan kan er ook nog zout in de wond. Want er zijn zelfs vrouwen die hun eigen (wo)mancave hebben! Voor één keer daarom, in deel 6 van deze serie: Judith en Nathalie uit Alphen aan de Rijn. “Ik wil iedere dag vuur zien. Echt vuur.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een mancave heet niet voor niets een mancave. Toch wilden Judith (42) en Nathalie (40) na het betrekken van hun huidige woning per se een mancave hebben, die dankzij de eigenaressen geen man-, maar een womancave is geworden. Er zijn overeenkomsten met de mannelijke variant, maar zeker ook verschillen. Een man heeft zo'n hok vaak om zichzelf terug te trekken, even weg van het gezin. Maar Judith en Nathalie komen zelden tot nooit alleen in hun cave, altijd met z’n tweeën. 

Al gebeurt het weleens. Nathalie: “Als een van ons vrienden over de vloer heeft, kan de ander hier gaan zitten als ze dat wil. Ben je elkaar niet tot last. Het is een soort extra woonkamer. Al heeft ie niet die afmetingen.” Daar heeft ze gelijk in, hun womancave heeft meer de maat van een goedkope studentenkamer. Er staan maar twee stoelen in, aan één kant tegen de muur, meer passen er niet. Judith: “De vorige bewoners gebruikten het als berging, maar het is groot genoeg voor ons tweetjes. Als we bezoek hebben in onze cave zit ik op de grond, geen probleem.”

Wil je het hele artikel over de mooiste womancave lezen?  De nieuwe Panorama ligt nu in de winkel met daarin nog veel meer moois! Ook is die hier te bestellen.  Alleen benieuwd naar dit artikel? Lees dit artikel dan op Blendle..

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws