Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'83-jarige man stikt in kebab'

Allan Brown (83) is op vakantie in Kroatië om het leven gekomen bij het eten van een kip kebab-spies. De man besloot samen met zijn vrouw Jean na een dagje sightseeing iets te gaan eten, maar kwam daarbij op tragische wijze om het leven.

83-jarige man stikt in kip kebab en overlijdt

Toilet

Tijdens het eten van zijn kip gaf Brown aan dat de kip erg hard was en voelde alsof het in zijn keel bleef hangen, meldt de Daily Mirror. Toen hij niet veel later opstond om naar het toilet te gaan, stikte hij in de kip. Zijn ogen rolde weg en zijn keel werd blauw. Een voormalig lid van het leger sprong op voor reanimatie, maar dit mocht niet baten.  

Onderzoek

Brown, uit Radyr, Cardiff leed aan een te hoge bloeddruk en had last van andere medische kwalen. Toch kon het onderzoek niet definitief uitsluiten of de dood werd veroorzaakt door verstikking of door een fatale hartritmestoornis. De medische doodsoorzaak werd gegeven als ‘onbepaald’. “Er is nog steeds een mogelijkheid dat de dood van Allan verband hield met de verstikking, maar een hartoorzaak sluit ik ook niet uit”, aldus de lijkschouwer.