Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

59-jarige moeder wordt lingeriemodel op aandringen van dochters (+FOTO'S)

Twintig jaar geleden schaamde Nicola Griffin zich nog tijdens het dragen van een badpak. Nu doet de 59-jarige Britse moeder het voor de kost en reist inmiddels de hele wereld over.

59-jarige moeder wordt lingeriemodel op aandringen van dochters

Mmmmmama

Het begon allemaal vijf jaar geleden toen Nicola ontdekt werd door een modellenscout tijdens het boodschappen doen. In het begin aarzelde ze, maar haar tweelingdochters, Tabitha en Elly, nu 24, moedigde haar aan om 'ervoor te gaan'. Binnen enkele maanden was ze in het Caribisch gebied en dartelde ze in een sexy badpak voor haar eerste modellenklus. "Ik was met vier veel jongere modellen, dus toen ik een bikini aan moest doen, dacht ik dat ze de badkleding verward hadden met die van de jongere meiden", vertelt ze aan Caters News Agency. "Ik dacht: Waarom zou iemand me daarin willen zien? Vijf jaar later is mijn manier van denken compleet veranderd", voegt ze eraan toe.

Jong geleerd, oud gedaan

De voormalige zakenvrouw zegt dat ze om de dag met gewichten traint en een gezond dieet heeft. Ze denkt wel dat veel mensen zich verwant voelen tot haar vanwege haar 'normale' lichaam. "Mijn vertrouwen is nu erg groot en ik heb mijn lichaam geaccepteerd zoals het is", zegt ze. En als ze de leeftijd van zestig nadert, is Griffin niet van plan om te vertragen. "Ik zal stoppen met de dag dat ik sterf," zegt ze. ''Ik ben niet van plan binnenkort op te geven. De afgelopen jaren waren een totale gekte", zegt de grijsharige moeder, die op Instagram meer dan 12.500 volgers heeft. "Voor het modellenleven kwam ik alleen maar tot de supermarkt''. Inmiddels reist ze de hele wereld over.