BN'ers vieren ook Moederdag

DEN HAAG - Nederlandse bekendheden haasten zich naar sociale media om hun moeders en de moeders van hun kinderen te eren op Moederdag. Ook de moeders zelf delen foto's van hun kinderen en de cadeautjes die ze hebben gekregen.
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Zo vierden Waylon, Bibi en dochtertje Teddy samen de eerste Moederdag van Bibi. Het blije gezinnetje deint in een filmpje op Instagram vrolijk mee op het toepasselijke nummer Moederdag, van Kinderen voor Kinderen. Op het filmpje leek Teddy het gespring nog fantastisch te vinden maar blijkbaar is het daarna toch niet helemaal goed gegaan, zo deelt Bibi met haar volgers. "Tja misschien was dit wel de reden dat ze erna zo verschrikkelijk over d’r nek ging, maarja het is natuurlijk pas mijn eerste Moederdag. #ikmoetnogveelleren #moederdag ", schrijft de jonge moeder.

Onder andere Jim Bakkum, Bizzey en Ali B plaatsten berichtjes op Instagram over de moeders van hun kinderen. Xander en Sophie de Buisonjé ontvingen op Moederdag ook nog het speciale bericht dat Sophie officieel de moeder is geworden van dochter Céla-Lynn. Zij werd geboren door middel van een draagmoeder, dus moest Sophie een lange adoptieprocedure doorstaan.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f035ad0df069', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws