Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man doet zich voor als vrouw op Tinder en krijgt enorm veel likes

Tinder kan in de beste tijden een mijnenveld zijn. Je weet gewoon nooit welke gruwelen achter die lachende foto schuil kunnen gaan. En dankzij de nieuwe 'gender swap'-filter van Snapchat wordt het nog moeilijker om in een wereld met tinder te leven.

Man doet zich voor als vrouw op Tinder en krijgt enorm veel likes

Man i feel like a woman

De nieuwste filter van Snapchat verandert je namelijk van geslacht en is momenteel een dikke rage op internet. De 20-jarige Britse Jake Askew is met zijn virtuele transformatie een stapje verder gegaan. Hij maakte met zijn ''nieuwe ik'' een Tinder profiel aan en kreeg een waterval aan lovende reacties. Onder de naam Jess ging de jongen de strijd aan tegen mannelijke aandacht op Tinder. "Om eerlijk te zijn, ik keek naar mezelf met de Snapchat-filter aan en dacht dat ik er onwijs goed uitzag," vervolgde Jake. Ik had niet verwacht dat ik zo geliefd zou worden bij meer dan 1.600 hitsige jongens''.

Wo(w)man!

De actie van de Brit was tevens ook een echte eyeopener. De reacties van de mannen gaven hem een kijkje in de realiteit van de wereld van de vrouw. Hij werd gebombardeerd met allerlei soorten berichten, van mild lichtzinnig tot ronduit obsceen. "Eén jongen vroeg: Ben je een kunstwerk, omdat ik je tegen de muur wil spijkeren, zei hij tegen LADBible. Een ander sprak met me over zijn 'varkensvleeszwaard' en een kerel vroeg me gewoon om 'op zijn gezicht te gaan zitten.'' Nu maar hopen dat jou matches wel echt zijn.