Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Albert Verlinde schrikt van ‘arrogante’ Wendy van Dijk

Hommeles in showbizzland. In het programma 6 Inside haalt Albert Verlinde uit naar Wendy van Dijk.

Albert Verlinde schrikt van ‘arrogante’ Wendy van Dijk

Songfestival

Nederland is nog steeds in de ban van het Songfestival na de fantastische overwinning van Duncan Laurence. Hoewel nu vooral de discussie wordt gevoerd waar het gehouden moet worden, rijst ook de vraag wie het moet gaan presenteren. Wendy van Dijk heeft daar wel een idee voor. Zij ziet zichzelf als de ideale kandidaat.

Wendy van Dijk

Tijdens een interview waarbij Van Dijk werd gevraagd naar de ideale presentator voor de zangwedstrijd vertelt ze: “Nou heb ik de naam van mijn lieve vriendje en collega Martijn Krabbé al een paar keer horen vallen, als misschien een goede host voor het Eurovisie Songfestival. En dan denk ik: ja, daar hoor ik dan wél naast. Ik bedoel, we hebben Idols samen gepresenteerd, X-factor en The Voice. Wij zijn wel een goed setje. Dus ik zou zeggen: Martijn en ik!”

Verbazing

Albert Verlinde is nogal verbaasd over de ietwat arrogante houding van de presentatrice en reageert in 6 Inside. “Ik vind dit wel een bijna impertinent eerlijk gezegd. Ik had dit nog niet gezien. Wendy, je bent een schat, maar ik vind dit best wel wat. Ik schrik er echt van. Je gaat toch niet zélf roepen: dat moet ik doen?”