Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Pornhub komt met zwembroek die erectie verbergt

Jij hebt natuurlijk altijd een vriend die op het strand iets te opgewonden raakt. Voor hem is er nu een zwembroek op de markt die zijn erectie kan verbergen.

Pornhub komt met zwembroek die erectie verbergt

Pornhub

Wij mannen hebben het natuurlijk hartstikke zwaar en dan vooral die vriend van je die op de meest ongemakkelijke plaatsen en tijden een erectie krijgt, want dat zal jou natuurlijk nooit overkomen. Gelukkig is er voor hem nu de oplossing, want natuurdocumentairesite Pornhub komt met een speciale zwembroek op de markt waarbij het tentzeil niet meer zo strak gespannen is.

Ballenknijpen

De ballenknijper die gemaakt is van 100% lycra zorgt ervoor dat het hooggeheven zwaard niet zichtbaar is door speciale belijning. Voor de mannen die wat meer willen verhullen kan er een short omheen. “Wij hebben er hard aan gewerkt om de eerste in zijn soort te maken en er zo voor te zorgen dat watersporters en strandgangers zich comfortabeler voelen”, zegt Corey Price van Pornhub. Bovendien is er gebruik gemaakt van ademende stof zodat de python niet stikt in zijn verblijf.

Prijs

De zwembroek is echter niet goedkoop, want een exemplaar kost $69,95. Als je de actiecode ‘BONER’ gebruikt krijg je $20 korting.