Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man heeft erectie van 9 dagen na bromfietsongeval

Viagra het medicijn voor een forse erectie? Niet bij een 35-jarige man. Bij hem werkt het beter als je van je brommer valt en daarbij je penis kneust.

Man heeft erectie van 9 dagen na bromfietsongeval

Gekneusde penis

Een man die van zijn brommer is gevallen en daarbij zijn geslachtsdeel kneusde, kon vanwege de blijvende erectie pas negen dagen later uit het ziekenhuis worden ontslagen. Volgens artsen had de man in eerste instantie zijn perineum gekneusd (het stukje tussen de penis en de anus), maar had al snel een erectie ontwikkeld die veel langer dan verwacht duurde. Volgens de man was het niet heel pijnlijk, maar wel erg ongemakkelijk tijdens het lopen.

Priapiswatte?

Door het ongeval kreeg de 35-jarige laag stroompriapisme, wat de reden is voor ongeveer 95 procent van de erecties die te lang duren. Lage stroompriapisme wordt veroorzaakt door geblokkeerde bloedvaten die op de penis zijn aangesloten, waardoor bloed niet uit de penis kan stromen zoals het zou moeten. De artsen kozen voor een procedure waarbij een katheter werd gebruikt om slagaders te blokkeren die de erectie voedden met bloed. Pijnlijk, maar effectief. Kort na de behandeling verbeterde de toestand van de man.

Panorama