doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Plastische ingrepen doen voeten Cardi B zwellen

LOS ANGELES - Cardi B blijft last houden van complicaties na haar plastische ingrepen. De rapper, die onlangs een liposuctie onderging en haar borsten liet liften, heeft extreem opgezwollen voeten. Zo deelt ze op Twitter.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Een van de redenen waarom mijn dokter zei dat ik het rustig aan moet doen met optreden is dat mijn voeten en buik enorm branden en opgezwollen zijn", schrijft de 26-jarige Amerikaanse bij een foto van haar voeten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Cardi's herstel na haar ingrepen verliep langzamer dan gepland, hierdoor werd haar geadviseerd meer rust te nemen. De rapper blies vervolgens verschillende optredens af. Dit werd haar niet in dank afgenomen en fans snapten niet helemaal waarom ze aan zichzelf liet sleutelen terwijl ze wist dat ze allerlei concerten had gepland.

Cardi haalde hierop flink uit. "Ik doe de f*ck wat ik wil met mijn lichaam. Ik heb niet zo'n luizenleven als jullie, mijn werk als entertainer vergt 24 uur van m'n dag. Dus nee, ik heb geen tijd om te sporten. Daarom wilde ik specifieke dingen laten doen die ik zelf nooit voor elkaar zou krijgen, ook al zou ik wel sporten."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws