doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gezocht: vrouw voor aan tatoeages verslaafde man

Of hij nu via een datingapp, op een singlefeest of in de kroeg een praatje met leuke vrouwen probeert te maken, elke keer is hun mening over hem hetzelfde: hij heeft wel érg veel tattoos.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Matthew Welan

En dat terwijl de 39-jarige Matthew Whelan uit Birmingham niets liever wil dan de liefde van zijn leven vinden. Hij is zelfs zo wanhopig dat hij zijn hoop nu op de Britse media heeft gericht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Body Art, zoals zijn bijnaam luidt, is volgens de Engelse tabloid Daily Star de man met de meest tattoos in het hele Verenigd Koninkrijk. Hij heeft er maar liefst driehonderd (!). In het begin vonden de dames het nog wel interessant, zo'n tatoeage, zegt hij. Daarom nam hij er nog één. En nog één. Maar sinds hij van top tot teen onder zit, schrikt zijn uiterlijk potentiële dates alleen maar af.

Vriendelijk karakter

“Ik heb een actief sociaal leven, maar geen geluk in het vinden van een geliefde”, zegt hij in de Daily Star. “Onbegrijpelijk, want ik zie er weliswaar anders dan anders uit, maar heb wel een vriendelijk, lief en opgeruimd karakter.”

Spijt van het nemen van zijn tatoeages heeft hij niet. “Ik heb nog wel even geduld. Maar er moet zo langzamerhand wel wat op mijn pad komen. Ik ben bijna 40 jaar, wil me graag settelen en net als leeftijdsgenoten een gezinnetje stichten. Natuurlijk realiseer ik me dat mijn looks me dwarsbomen. Desondanks hoop ik dat er een vrouw is die door mijn versieringen heen kan kijken.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws