The Rock wil eerste zwarte Superman worden

Terwijl het gevecht om de nieuwe James Bond nog steeds gaande is, heeft Dwayne ‘The Rock’ Johnson zich gefocust op een andere rol. Hij wil de eerste zwarte Superman worden.
The Rock wil eerste zwarte Superman worden

The Rock

De acteur was op de première van de film van Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw toen hij een aantal vragen kreeg over diversiteit in films.

Black Adam

The Rock gaat schitteren als Black Adam in een film van DC Comics. Black Adam is een schurk uit de film Shazam en krijgt in 2020 een eigen spin-off. Hoewel hij dus deel gaat uitmaken van het DC universum, wil hij maar al te graag een andere rol in de superheldenwereld. Zelf ziet hij het wel voor zich dat hij een dag Superman is.

Zwarte superhelden

En zo raar is het idee nog geen eens, omdat superheldenstripboekenuitgever Marvel al flink aan het investeren is in diversiteit. Zo was Black Panther de eerste zwarte superheld die een eigen film kreeg en wordt de volgende Captain America ook gespeeld door een zwarte acteur. Johnson geeft Marvel dan ook complimenten. Maar daar blijft het niet bij: “Misschien komt er op een dag wel een zwarte Superman. Jij kijkt nu naar hem,” zegt hij met een knipoog.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5ed7bc40e3592', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws