doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

‘Non’ Sylvie Meis slaat nieuwe miljonair aan de haak (+FOTO'S)

Ja hoor, het is weer zover. Sylvie Meis heeft weer een nieuwe liefde gevonden. En dit keer – je verwacht het niet – is het een miljonair.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
‘Non’ Sylvie Meis slaat nieuwe miljonair aan de haak

Sylvie Meis

De inmiddels 41-jarige Sylvie Meis noemde zich een aantal maanden geleden nog een non, omdat ze amper relaties heeft. Toch is het elk jaar weer een paar keer raak, aangezien haar liefdes vaak niet langer dan een aantal maanden duren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Niclas Castello

In april eindigde haar relatie met de Nederlandse Bart Willemsen, die voor het eerst sinds tijden geen miljonair was. Dat moet toch even wennen geweest zijn, aangezien ze nu weer het vertrouwde opzoekt. Sylvie is namelijk gespot met de 40-jarige kunstenaar Niclas Castello in – waar anders – Saint Tropez. Castello is wereld beroemd en hoeft dan ook niet op de kleintjes te letten. De twee ontmoetten elkaar bij de bruiloft van model Barbara Meier en ondernemer Klemens Hallman.

Hoewel Niclas Castello als een tropische naam klinkt, is het gewoon een Duitser. Zijn echte naam is Norbert Zerbs en hij maakt kunstwerken die in trek zijn bij beroemdheden over de hele wereld.

Tortelduifjes

Op beelden van Shownieuws is te zien hoe de twee het heel gezellig hebben in de Franse badplaats. Ze bezochten de luxueuze strandtent Le Club 55 waar ze niet van elkaar konden afblijven. Zo is te zien hoe ze zoenen en knuffelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mood ?

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks bro, @ninofranchina for the delicious truffle pasta @thetrufflegod @ilpastaio_bh

Een bericht gedeeld door Niclas Castello (@niclas.castello) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saint Tropez Baby ? #club55 #happy ❤️

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Laatste nieuws