Oeps! Vrouw heeft Adidas-logo op been nadat ze met legging in zon zat (+FOTO)

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit juli van vorig jaar, een bijzondere blunder.
Oeps! Vrouw heeft Adidas-logo op been nadat ze met legging in zon zat

Als de zon schijnt moet je jezelf goed beschermen om niet te verbranden. Toch werkt niet elk kledingstuk evengoed.

Zonnen

Daar kwam ook de 21-jarige Danielle Viagus-Fister achter. Zij dacht de zon te slim af te zijn door een legging te dragen, meldt het engelse Mirror. Het hielp goed, want haar benen verbrandde ze niet. Ze liep in plaats van rode plekken echter wel wat anders op: een Adidas-logo van haar legging. Het dunne materiaal liet namelijk toch zon door.

Adidas

“Toen ik mijn bikini aandeed zag ik Adidas op mijn been staan,” die om het voorval smakelijk kon lachen. Ze stuurde Adidas zelfs een berichtje of ze haar wilde aannemen als model van het merk. “Mooi kleurtje,” antwoordde het Duitse merk, maar helaas hadden ze haar niet nodig. Het is in ieder geval een keer wat anders dan een egaal bruine huid.

Een bijzonder motiefje.
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eff63b2d16c7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws