Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

6.000 mensen sluiten verzekering af tegen ontvoering door alien

Het zal je maar gebeuren, loop je over straat en in een keer word je ontvoerd door een buitenaards wezen. Daar hebben dus 6.000 mensen serieus over nagedacht.

6.000 mensen sluiten verzekering af tegen ontvoering door alien

10 miljoen

Zo 'serieus' dat ze zich er zelfs tegen verzekerd hebben. Mochten zij de (on)gelukkige zijn die worden ontvoerd door een alien, dan krijgen ze 10 miljoen dollar. Daarvoor moet je wel de handtekening hebben van een buitenaards wezen, anders krijg je niet uitbetaald, meldt Fox Orlando. Mocht het tijdens de bestorming van Area 51 gebeuren, dan is dat nu ook meeverzekerd.

Verzekring

De verzekering die sinds 1986 kan worden afgesloten bij The Alien Abduction Insurance Company kost $24,95. Overigens neemt oprichter Mike St Lawrence het niet zo serieus. Hij bedoelde de actie als grap. Als zij het niet begrijpen, verkoop ik het niet. De certificaten zijn dan ook vooral bedoeld als geinige versiering.

Claim

Een keer heeft iemand het bedrag proberen te claimen. Hij schakelde de hulp in van een professor aan de universiteit om aan te tonen dat hij een buitenaards implantaat in zich had. Hij kreeg 1 dollar per jaar vergoeding, ondanks dat hij geen handtekening van een alien had.