doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Opnieuw naar de haaien met deel II van '47 Meters Down' (+VIDEO)

Wie doodsbang is voor haaien, kan '47 Meters Down: Uncaged' maar beter overslaan. Of juist niet. Wat is het leven zonder een beetje opwinding?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Opnieuw naar de haaien met deel II van '47 Meters Down' (+VIDEO)

Wie doodsbang is voor haaien, kan 47 Meters Down: Uncaged maar beter overslaan. Of juist niet. Wat is het leven zonder een beetje opwinding?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Sinds het monsterlijke succes dat de Jaws-reeks oplevert, zijn haaien een graag geziene gast op het witte doek. In recente jaren zijn er enkele gave titels aan het gehaaide genre toegevoegd, waaronder bijvoorbeeld The Shallows (2016) met de immer fantastische Blake Lively in de hoofdrol. Een jaar na die succesvolle thriller is het de beurt aan 47 Meters Down. Goed, recensenten zijn over deze film iets minder te spreken, maar opnieuw brengen levensgevaarlijke haaien goud geld in het laatje. Een tweede deel is dan ook niet meer dan logisch. Dat langverwachte vervolg, 47 Meters Down: Uncaged, verschijnt op 16 augustus. Hieronder check je alvast de trailer, die in korte tijd al meer dan 20 miljoen keer is bekeken.

Lees ook: Roel Reiné maakt haaienfilm voor Discovery

Lees ook: nieuwe misdaadthriller 'The Irishman' belooft veel goeds (+VIDEO)

Bloeddorstige haaien

In de film volgen we vier jonge Amerikaanse meiden die een dagje gaan scubadiven op een afgelegen plek ergens aan de Braziliaanse kust. Op aardige diepte stuiten ze op ruïnes en algauw ontdekken de dames dat ze daar niet alleen zijn. Een bende bloeddorstige haaien vergezelt het stel namelijk. De regie is handen van de Brit Johannes Roberts, die ook verantwoordelijk is voor het eerste deel uit 2017. Hoofdrollen zijn voor onder meer Sophie Nélisse en Corinne Foxx. Gefilmd is er in onder andere de Dominicaanse Republiek.

Dit spektakel moeten we zien!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws