Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Paris SG overtuigt ook zonder Neymar

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen overtuigend gewonnen. De titelverdediger zegevierde op eigen veld met 3-0 over Nîmes. Edinson Cavani, Kylian Mbappé en Angel Di Maria brachten de treffers op hun naam.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Sterspeler Neymar ontbrak bij PSG. Trainer Thomas Tuchel besloot de Braziliaanse aanvaller even met rust te laten. Volgens technisch directeur Leonardo zijn de besprekingen over een langverwacht vertrek van Neymar inmiddels in een gevorderd stadium.

Een deel van de fans van de Franse kampioen lijkt inmiddels wel een beetje klaar met de wispelturige Neymar te zijn. Tijdens het duel met Nîmes klonken er negatieve spreekkoren over hem en waren er spandoeken opgehangen met negatieve teksten.

PSG nam Neymar in 2017 voor het recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona. Zijn contract in Parijs loopt nog door tot medio 2022. Hij wil echter graag vertrekken uit Frankrijk. Hij zou naar verluidt het liefst willen terugkeren naar Barcelona, maar PSG verlangt vooralsnog de hoofdprijs voor hem. Ook Real Madrid zou voor Neymar in de markt zijn.