Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Khabib Nurmagomedov haalt uit naar Conor McGregor

UFC’er Khabib Nurmagomedov verdedigt aankomend weekend zijn lichtgewichttitel tegen Dustin Porier. Hij kan het niet laten om uit te halen naar zijn rivaal Conor McGregor.

Khabib Nurmagomedov haalt uit naar Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov

Zaterdag is het eindelijk weer zover. Na een lange afwezigheid staat Khabib weer in de ring in Abu Dhabi. De Rus verdedigt zijn wereldtitel die hij won in oktober van McGregor. Dit keer moet hij het opnemen tegen de Amerikaanse Dustin Poirier.

Dustin Poirier

In de voorbereiding naar het gevecht komt natuurlijk zijn Ierse rivaal ter sprake. De Rus kan het niet laten om even een sneer uit te delen. “Ik denk dat Dustin een completere vechter is dan hem,. Hij heeft veel sterke tegenstanders verslagen in de lichtgewichtdivisie en ik kan me niet meer herinneren wanneer Conor voor het laatst won,” zegt hij doelend op McGregor. Dat terwijl de Ier in het vedergewicht nog won van Poirier in 2014.

Conor McGregor

Ondertussen hoopt Conor altijd nog op een rematch tegen Khabib, maar de UFC heeft al eerder laten weten dat hij eerst tegen anderen moet vechten. Er staat echter nog geen gevecht voor de Ier gepland. Ook de Rus is duidelijk. “Laat hem maar eerst negen of tien keer achter elkaar winnen. Dan kunnen we praten,” zei Khabib tegen ESPN. “Ik wil graag echte gevechten en niet tegen iemand die nooit wint.”