Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beau overtuigt nog niet tijdens eerste show

Bea van Erven Dorens had gisterenavond zijn vuurdoop met zijn nieuwe talkshow. Hij liet het echter naar om de eerste klap uit te delen.

Beau nog niet overtuigend tijdens eerste show

Beau

Afgelopen zomer moet voor Beau spannend zijn geweest. Hij wist al een tijdje dat hij het inmiddels vervloekte tijdslot van 22.30 met een talkshow op zich mocht nemen. Na een compleet mislukt seizoen van Twan Huys lukte het ook Art Rooijakkers niet om de daling die begonnen was tijdens het laatste seizoen van Humberto Tan om te buigen.

Beau was altijd al de gedroomde favoriet als opvolger voor menig twitteraar en tv-criticus. Toen Beau Tan eerder in een zomerstop verving deed hij het natuurlijk en goed.

Twijfelend

Wellicht dat de druk hem gisterenavond iets teveel werd, want zo natuurlijk ging het allemaal niet. Met Thierry Baudet en Theo Hiddema had hij natuurlijk topgasten in zijn eerste uitzending, alleen vergat hij verschillende keren om kritisch door te vragen.

Toekomst

Toch lijkt het programma wel perspectief te hebben. Beau heeft natuurlijk de gunfactor met zijn eerdere presentatieklussen als Beau Five Days Inside en The Rotterdam Project. Hierdoor kan hij wat langer zijn gang gaan dan Twan Huys. Bovendien heeft hij eerder al bewezen als vervanger van Tan het wel goed te kunnen. Laten we het dus maar houden op beginzenuwen. Het gaat vooral interessant worden wanneer Jinek en Pauw van 23.00 uur naar 22.30 uur verhuizen.

Jensen

Hij zal in ieder geval wel af moeten van zijn huidige decor, want dat lijkt bij elkaar geraapt te zijn uit de opslagruimte van RTL. Het had namelijk ontzettend veel weg van Jensen. Bovendien zag het er niet heel natuurlijk uit hoe hij zich achter zijn kleine desk vouwde.