Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Cardi B ruziet met tienjarige rappers

Een video van vier rappende jongens op Instagram is behoorlijk verkeerd gevallen bij Cardi B. De rapper ging via Instagram Live los op vierling Bekim, Damien, Lukah en Maximus Zherka.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De broers maakten een zogenoemde diss track over Cardi, waarin ze onder meer haar uiterlijk belachelijk maken. De jongens, die tien jaar oud zijn, noemen de rapper een bully en stellen verder "het lijkt wel alsof je alleen schreeuwt en klaagt."

Cardi reageerde met een tirade waarin ze nogal losgaat met scheldwoorden. Ze zegt onder meer dat ze het niet duldt dat "witte jongetjes" haar aanvallen. "Ken je plaats en drink je melk", aldus de rapper, waar ze aan toevoegt: "Ik ben hier nog te aardig."

De jongens, die onder de naam ZN8tion video's op YouTube plaatsen, voegden de reactie van Cardi meteen toe aan hun clip. De jonge rappers gebruiken de artiestennamen Slim Z, Bonez, McKoy en Mr Great. De New York Post wist Hollywood even te spreken, en die verklaarde dat ze het nummer hebben geschreven omdat Cardi een pestkop zou zijn en ze haar een koekje van eigen deeg wilden geven. Na de reactie van Cardi hebben ze het gevoel dat dat is gelukt, aldus de tevreden jonge rapper.