Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes reageert op ‘affaire’ Nikkie Plessen

Andre Hazes is helemaal klaar met de geruchten die gaan dat hij een affaire heeft met Nikkie Plessen. Nu spreekt hij zich er duidelijk over uit.

André Hazes reageert op ‘affaire’ Nikki Plessen

André Hazes

De relatiestatus van André Hazes is flink wat voer voor de bladen. De geruchten gaan dat de twee uit elkaar gaan. Privé beweert zelfs dat er geruchten zijn dat de volkszanger een relatie heeft met modemeisje Nikkie Plessen. De twee werden namelijk samen gespot in het uitgaansleven van Amsterdam en volgens een aantal mensen hadden ze zelfs gezoend. Plessen en Hazes lieten daarop weten dat het alleen goede vrienden zijn zonder enige benefits. Inmiddels heeft hij Plessen ook ontvolgd op Instagram om alle geruchten uit de lucht te halen.

Monique

Mede om die reden zou het ook minder gaan tussen Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. Hun relatie zou in een flinke crisis zitten en de twee hadden zelfs een gezamenlijke trip naar Disneyland Parijs afgezegd.

Trouwen

Nu reageert André Hazes via Instagram Stories op alle commotie. Hij post een foto uit de serie Friends waarin Monica en Chandler met elkaar in het huwelijk treden. Daarbij schrijft hij de tekst “Maybe one day”. Dat wordt gevolgd door: “You don’t marry someone you can live with – you marry the person you cannot live without.” Gaat er dan toch een huwelijk aankomen?