Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ali B blijft 'big bro' Marco Borsato altijd dankbaar

Ali B viert dinsdag een bijzondere muzikale mijlpaal. Precies vijftien jaar geleden brachten de rapper en Marco Borsato de single Wat zou je doen uit. Het is Ali's enige nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 en daar blijft hij zijn "big bro" Marco altijd dankbaar voor, schrijft de rapper in een uitgebreid bericht op Instagram.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Voor Ali is het erg speciaal dat de zanger in hem geloofde terwijl hij destijds nog vrij onbekend was. "Ik weet nog dat voor mij een heel nieuwe wereld open ging en ik ben nog steeds verbaasd over het respect en gevoel van gelijkwaardigheid @borsato mij gaf, terwijl ik nog niks had gepresteerd, @borsato gaf mij elke x die 4 min op dat podium alsof het ook van mij was", blikt de rapper terug. "Wat veel mensen ook niet weten is dat ondanks successen als Rampeneren, Mocroflavor etc.. ik maar één nr 1 hit heb gescoord en dat was deze, sterker de track kwam binnen op 1!"

Vijftien jaar later is het liedje nog steeds populair bij zijn fans. "Nog steeds als ik aan het publiek vraag welke track zij willen dat ik doe, komt deze altijd voorbij, daarom mogen we wat mij betreft wel spreken van een ware classic... @borsato big bro ik blijf je voor altijd dankbaar."