Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nick Carter vraagt omgangsverbod broer Aaron aan

Het is weer helemaal mis tussen de broers Nick en Aaron Carter. En dit keer gaat het zo ver, dat Nick via Twitter laat weten dat hij en zijn zus Angel hun jongere broer een omgangsverbod willen opleggen. Volgens de Backstreet Boy heeft hij 'geen andere keus dan zijn familie te beschermen'. Dit meldt The Hollywood Reporter.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Gezien Aaron's toenemende zorgwekkende gedrag en zijn recentelijke betekenis dat hij met de gedachte speelt om mijn zwangere vrouw en ongeboren kind te vermoorden, hadden wij geen andere keus dan harde maatregelen te treffen. Wij houden van onze broer en hopen oprecht dat hij de juiste behandeling krijgt voordat hij zichzelf of iemand anders iets aandoet," aldus Nick, die de hashtags #mentalhealth en #guncontrol aan zijn tweet toevoegde.

Aaron reageerde met een rits aan tweets op de mededeling van zijn broer. "Dus mijn broer vraagt een omgangsverbod aan. Nou dag Nick, we zijn voorgoed klaar met elkaar. Ik heb hem al 4 jaar niet gezien en dat ben ik ook niet van plan. Ik sla steil achterover van de beschuldigingen aan mijn adres, ik wil niemand iets aandoen en zeker mijn familie niet. Het enige dat ik hen vraag is me met rust te laten. Wat ons bindt is bloed, geen liefde. Ik hoef niet bij je in de buurt te zijn en bovendien was ik degene die zei klaar met je te zijn. Dus kap hiermee en laat me alleen voor de rest van mijn leven, ik smeek het je. Je hebt me mijn hele leven al gepest, Nick en je pijnigde me als kind. Je bent bang voor de waarheid," aldus Aaron, die flink los gaat op het sociale medium en ook reacties van volgers re-tweet.

Dinsdag kwam de jongste Carter nog in het nieuws nadat hij tijdens een psychische evaluatie bij hem thuis weigerde zijn wapenarsenaal af te staan. Een team van de politie en gezondheidsinstanties bracht een bezoek aan de voormalig kindster, omdat iemand in zijn omgeving had aangegeven zich zorgen om hem te maken. Of het hierbij om Nick en Angel ging is niet bekend.