Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chrissy Teigen zet per ongeluk mailadres online

Chrissy Teigen heeft een drukke avond achter de rug. Het model postte per ongeluk haar e-mailadres op sociale media, wat volgers massaal aangrepen om met haar te FaceTimen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Oh mijn God mensen proberen met mij te FaceTimen", schreef Chrissy op Twitter nadat ze haar blunder had ontdekt. De vrouw van John Legend besloot één oproep te beantwoorden. "Ik was 100 procent zeker dat ik een penis zou zien maar het was gewoon een aardige vreemdeling", zo hield ze haar volgers op de hoogte. Chrissy deelde ook een filmpje van het moment dat ze met de man praat. Ook haar moeder Vilailuck doet aan het gesprek mee.

Aangewakkerd door het succes van de vreemdeling probeerden daarna nog meer mensen met Chrissy te FaceTimen. Op een filmpje is te zien dat haar laptop continu rinkelt terwijl ze lachend haar gezicht begraaft in haar handen. "Alsjeblieft stop, ik heb ook nog een familie", zo schrijft ze erbij.

Al snel besluit Chrissy dan ook de stekker eruit te trekken. "Alles is uitgeschakeld en m'n e-mail is veranderd. Ik hou van jullie en bedankt voor de lieve woorden", besluit ze.