Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

BNNVARA werkt aan First Dates met BN'ers

BNNVARA werkt aan een speciale aflevering van het programma First Dates met BN'ers. Dat heeft een woordvoerder van de omroep woensdag bevestigd. In First Dates is de kijker getuige van singles die in een restaurant hun eerste afspraakje hebben.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De speciale show met bekende vrijgezelle Nederlanders moet te zien zijn op 14 februari, Valentijnsdag 2020. Zij gaan in het programma afspreken met onbekende Nederlanders. Meer informatie kan de zegsman nog niet geven.

Ook namen van 'bekende' deelnemers zijn nog niet bekend. De opnames van de BN-editie zouden in december moeten plaatsvinden.

Oud-BNNVARA-gezicht Giel Beelen maakte woensdag in zijn ochtendshow op Radio Veronica melding van het project. "Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon", stelde hij. Maar Beelen voegde daaraan toe er toch nog over na te gaan denken. Dat leek zijn sidekick Jurgen Latijnhouwers een goed idee: "Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen."

De nieuwe reeks met 'gewone' First Dates is vanaf 7 oktober te zien op NPO3. Volgens BNNVARA wordt het een heel leuk en bijzonder seizoen.