Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man voor de rechter die agressief scheten in gezicht politie liet

Je hebt bijzondere rechtszaken op de wereld, maar in Schotland maakt een man het wel heel bond. Hij moest voor de rechter komen voor het laten van scheten.

Man voor de rechter die agressief scheten in gezicht politie liet

Over de Cook

De 28-jarige Stuart Cook moest in het Schotse Aberdeen voor de rechter komen nadat hij werd aangehouden vanwege drugsbezit. Tijdens een controle hielden ze hem staande en hij bleek enorm naar drugs te ruiken. De politie sloeg hem daarop meteen in de boeien, meldt het Engelse Metro.

Scheten

Daar bleek Cook het niet mee eens te zijn. Hij begon te schreeuwen toen hij zijn kleding moest uitdoen op het bureau om hem verder te onderzoeken. Toen hij voorover moest bukken om te kijken of hij geen drugs of wapen in zijn anus had gestopt, liet hij een enorme scheet. “Wat vinden jullie hiervan?”, vroeg Cook aan de agenten.

Straf

Voor het bezit van cannabis en het gedrag richting de politie moest de man uiteindelijk voor de rechter komen. Zijn advocaat probeerde het nog goed te praten. Zij vertelde dat haar cliënt vond dat de politie overdreven handelde op een kleine overtreding. Desondanks kreeg hij geen vrijspraak. Hij moet 75 uur taakstraf volbrengen.