doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Samantha wint emotionele finale Dancing with the Stars

Samantha Steenwijk heeft de finale van Dancing with the Stars gewonnen. In de finale versloeg zij met haar partner Marcus Barry Stevens, Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel. Samantha kreeg de felbegeerde Glitterbol trofee.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De finale stond bol van de emoties. Allereerst was er de blessure van Samantha. Een dag voor de finale raakte haar teen uit de kom. De zangeres had veel pijn, maar deed toch mee. Ze verbeet zichtbaar de pijn en hield het tijdens de interviews nauwelijks droog. De jury had veel respect voor Samantha. Zo werd er gezegd dat ze met haar voet in het gips bewegingen maakte die eigenlijk niet mogelijk waren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ook Bibian Mentel zorgde met haar optredens voor tranen. De jury roemde haar vanwege haar veerkracht. Eerder deze week kreeg Bibian slecht nieuws over haar gezondheid.

Barry Stevens was de pechvogel van de avond. Tijdens de laatste dans verloor hij zijn bril. Zijn welbekende motto ‘vooral doorgaan’ kwam nu voor hemzelf van pas. Barry danste dapper door, ook al had hij moeite met zijn zicht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws