doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Finale Dancing with the Stars trekt bijna miljoen kijkers

Zaterdagavond zagen bijna een miljoen kijkers zangeres Samantha Steenwijk de finale van RTL4-programma Dancing with the Stars winnen. Dat wordt duidelijk uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Steenwijk wist zich kranig te verweren tegen een voetblessure, en werd beloond met de Glitterbol trofee. In de finale wisten Samantha en haar partner Marcus Barry Stevens, Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel te verslaan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Mindf*ck Caribbean kwam weer als grote winnaar uit de bus met bijna 1,2 miljoen kijkers. Daarmee kwam het uit op plaats twee van de kijkcijfer top-25. In de tweede aflevering van het programma was illusionist Victor Mids op bezoek bij Humberto Tan. De serie speelt zich af op Aruba, Bonaire, Curaçao en in Suriname.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het programma kwam net achter het achtuurjournaal (1,6 miljoen) maar wist Studio Sport Eredivisie (1,165 miljoen) voor te blijven. Even tot hier met satirisch duo Van der Laan & Woe trok op NPO-1 1,1 miljoen kijkers en komt daarmee op plaats vier.

Ook SBS 6 kwam voor in de top tien. Naar Ik Hou van Holland keken 951.000 mensen (plek 8), en naar Hart van Nederland 762.000 (plek 10).

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws