Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Boeren hebben het vaakst seks’

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag uit oktober van afgelopen jaar, de boeren.

‘Boeren hebben het vaaks seks’

De boeren blijven veel actie voeren tegen het stikstofbeleid. Over een punt hoeven ze zich geen zorgen te maken: de actie tussen de lakens.

Boeren

We kennen natuurlijk allemaal de arme agrariërs uit Boer Zoekt Vrouw die maar moeilijk aan de vrouw komen. Medelijden hoeven we niet hebben, want als ze er eenmaal eentje hebben dan gaat het helemaal los als we the Irish Mirror moeten geloven. Zij deden onderzoek bij 2.000 mannen en vrouwen en komt tot een opmerkelijk resultaat.

Brommers kiek'n

Uit hun rondvraging blijkt namelijk dat boeren de beroepsgroep zijn die het meest seks geeft. 33% van de agrariërs claimt minstens één keer per dag seks te hebben. Maar, dat is nog niet alles: 67% claimt ook nog dat hun bedprestaties ‘ongelofelijk’ zijn. Brommers kiek’n is dus niet een lamme vertoning maar juist machtig mooi.

Kappers

Natuurlijk ben je ook benieuwd wie er op plaats twee en drie staan. De tweede trede is voor architecten (21% claimt één keer per dag seks te hebben) en plaats drie is voor de kappers (17%).

Journalisten

Slecht nieuws is er voor ondergetekende. Journalisten staan namelijk helemaal onderaan in de lijst. 20% claimt één keer per maand seks te hebben. Wij nemen het onderzoek nu helemaal met een grote korrel zout natuurlijk!

Slechtste seks

De echte druk in bed komt pas als je een advocaat date. Zij zijn het moeilijkst te bevredigen. Maar liefst 27% claimt elke keer een orgasme te faken.