Invaller Icardi redt Paris Saint-Germain

BREST (ANP) - Paris Saint-Germain heeft de uitwedstrijd tegen Stade Brest in de Franse voetbalcompetitie moeizaam gewonnen. Dankzij Mauro Icardi werd het 1-2. De Argentijn was in de 80e minuut als vervanger van Edinson Cavani in het veld gekomen en in de 85e minuut maakte hij de winnende treffer.

PSG leidde halverwege door een doelpunt kort voor rust van Ángel Di María. Invaller Samuel Grandsir nam in de 72e minuut de gelijkmaker voor zijn rekening. Icardo voorkwam nieuw puntenverlies voor Paris Saint-Germain, dat vorig weekeinde met 2-1 van Dijon verloor.

Kylian Mbappé deed zaterdag niet mee bij PSG, dat dankzij de zege de koppositie versterkte. De 20-jarige aanvaller bleef achter in Parijs, omdat hij wat last heeft van een spierblessure.