doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mindf*ck Caribbean blijft mensen betoveren

Mindf*ck Caribbean is opnieuw de grote winnaar op de zaterdagavond. Meer dan 1,3 miljoen mensen keken naar het programma op NPO 1, wat een tweede plek in de dag top 25 achter het NOS Journaal van 20.00 uur oplevert. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. In de vierde aflevering van de show ging illusionist Victor Mids op bezoek bij Fajah Lourens in Suriname.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

NPO 1 domineerde bijna de gehele dag top 10, met Even tot hier op plek vier met 1,1 miljoen kijkers, Kassa en Studio Sport op respectievelijk plek vijf en plek zes met ruim 1 miljoen kijkers en EenVandaag met bijna 1 miljoen kijkers.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Pauls Nummer 1 Show bleef ook met de tweede aflevering in de dag top 10. Het RTL 4-programma trok net iets meer kijkers dan vorige week (854.000) en was daarmee goed voor een achtste plek. Bankgiro Miljonairs, wat na de show van Paul de Leeuw op dezelfde zender werd uitgezonden, sleepte 831.000 kijkers binnen.

Superkids op SBS6 verloor in de tweede week juist kijkers. De talentenjacht trok zaterdag 471.000 kijkers, bijna 200.000 minder dan vorige week.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws