Ex van Dave Roelvink wanhoop nabij

Julia Mekkes, de ex van Dave Roelvink, is de wanhoop nabij. Met Dave verliet ze ook hun gezamenlijke woning. Maar een nieuw stekkie vinden? Dat blijkt vrij onmogelijk.
Ex van Dave Roelvink wanhoop nabij

Te laag salaris

Tijdens een event van Glamour sprak ze tijdens Glamours Money Talk openhartig over haar financiën. Je zou denken dat ze met haar beroep als advocate en wat lucratieve klussen op social media best een leuk stekkie voor zichzelf zou kunnen aanschaffen. Maar niks blijkt minder waar. Ze vertelt dat ze met haar salaris 150.000 euro kan lenen. "Daar kan ik dus helemaal niks mee want dan kan je geen huis kopen, maar ik kan ook geen huis huren." 

Samenwonen

Let wel: we hebben het hier natuurlijk wel over 'in Amsterdam'. Ergens in het aardbevingsgebied van Oost-Groningen zou de brunette een príma onderkomen kunnen kopen, maar ja: daar speelt haar leven zich natuurlijk niet af. En met haar werk in de randstad wellicht ook een tikkie lastig qua reisafstand. 

Dus wendt Julia zich tot die andere optie: samenwonen met een paar andere meiden. Want er blijken tegenwoordig onmogelijke eisen worden gesteld. Zo zou ze ergens 36x de huur moeten kunnen betalen om er te mogen wonen, terwijl ze het makkelijk kan betalen. "Niemand helpt gewoon mee", aldus Julia.

Bekijk het fragment hier:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b5312daf24', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws