doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Barney's liefde Julia Evans: 'Ik wil met hem oud worden'

Raymond van Barneveld stopt na december met darten. Wat hij dan gaat doen? Tijd doorbrengen met zijn vriendin: de 35-jarige Julia Evans.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Julia Evans: 'Ik wil oud worden met Raymond'

Raymond van Barneveld heeft maar één doel: nog een laatste keer wereldkampioen worden. In december moet het gaan gebeuren, tijdens het WK Darts in Londen. Daarna gaat 'Barney' met pensioen. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zijn laatste jaar als darter liet hij optekenen in het boek 'Game Over'. Onlangs liet hij in een uitgebreid interview met Playboy weten dat het geen gedroomd afscheid was en dat hij eigenlijk al het plezier in darten is verloren. Of, in zijn eigen woorden: 'Ik speel alleen nog maar voor de centen'. 

Het afgelopen jaar was een zwaar jaar: het einde van zijn huwelijk, problemen met zijn stiefzoon, een overval op zijn ex-vrouw.. Raymond heeft behoorlijk wat voor zijn kiezen gehad. Maar gelukkig was er ook positief nieuws: hij vond nieuw geluk in de liefde. En wel bij de Britse Julia Evans. 

18 jaar jonger

Toen de Britse tabloid The Sun afgelopen maart foto's van het stel naar buiten bracht ontstondt er een enorme mediagekte. En dan voornamelijk over het feit dat Julia 18 jaar jonger is dan de 53-jarige darter.

Inmiddels is het stel al geruime tijd samen, en nog steeds erg gelukkig. In het programma Art over de vloer vertelt Julia aan Art Rooijakkers hoe ze die tijd beleefd heeft, én wat hun toekomstplannen samen zijn.

Trouwen

'Ik vond die media-aandacht echt overweldigend, dat had ik niet verwacht', zegt ze over de tijd dat hun relatie openbaar werd. Ze vertelt ook over hun eerste ontmoeting: 'Dat was op een dartstoernooi in Southampton. We raakten aan de praat en hebben een hele tijd staan kletsen. Er was een echte klik, dat verraste me'. 

Die klik werd verliefdheid en inmiddels een steady relatie. 'Hoe wij samen zijn is waarom ik verliefd ben geworden. Raymond is lief en geduldig. Hij begrijpt mij en ik hem. Ik denk dat we goed bij elkaar passen'. 

En hoe ze de toekomst voor zich ziet? Eerst veel tijd met elkaar doorbrengen nadat Van Barneveld gestopt is met darten. 'Zonder die druk'. Kinderen komen er niet, maar een huwelijk zou wel in het verschiet kunnen liggen: 'Ik weet dat ik met hem oud wil worden.' 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws