Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw naar Mr. Frank Visser vanwege string-badpak in zwembad (+VIDEO)

Bij Mr. Frank Visser komen regelmatig bijzondere zaken voorbij. Dit keer een vrouw die graag wel heel graag met blote billen het zwembad in wil.

Vrouw naar Mr. Frank Visser vanwege string-badpak in zwembad

String

Gitte en Leonard hebben namelijk de hulp van de rechter ingeschakeld om juridisch advies te vragen in een bijzondere zaak. De twee zijn namelijk niet blij met een zwembad in Veendam. Gitte wil namelijk in een stringbadpak in het water duiken, maar dat ziet het zwembad niet zitten. Mr. Frank Visser laat gekscherend weten dat de badjuf misschien jaloers is op Gitte. Leonard ontkent dit, maar Gitte denkt dat de rechter misschien wel een punt heeft.

Extra maatregelen

Het zwembad heeft vanwege de vrouw inmiddels extra maatregelen genomen. Waar er eerst stond op een boord dat gasten zwemkleding aan moeten, nu staat er op dat het verboden is om strings te dragen of topless te zwemmen.

Advies

Helaas valt de claim van de vrouw in het water. Mr. Frank Visser laat weten dat dat het zwembad in zijn recht staat omdat het zelf de kledingvoorschriften mag bepalen. Echter kan het stel wel een kort geding aanspannen, of te toesten of de regels wel redelijk zijn. ”Je moet er wel het figuur voor hebben, want het is een sexy badpak,” aldus de rechter.

De uitzending is hieronder te zien.