Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bas Menting vervangt geschorste 538-dj Daniël Lippens

Bas Menting vervangt vanaf maandagavond de geschorste Radio 538-dj Daniël Lippens die vanwege roekeloos rijgedrag zijn radioshow voorlopig niet mag presenteren. Dit blijkt uit het aangepaste programmaschema op de website van de radiozender.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Lippens wordt de komende dagen vervangen door Bas, die doorgaans de nachtelijke uren tussen 04.00 en 6.00 uur voor zijn rekening neemt, voorafgaande aan de ochtendshow van Frank Dane. Bas wordt op zijn beurt vervangen door Desmond Baidjoe. Ook op zondagavond tot middernacht is de 23-jarige Bas Menting te horen.

Radio 538 besloot in het weekend om Daniel Lippens voor "een nader te bepalen periode" te schorsen voor het livestreamen van zijn roekeloze rijgedrag. Op zijn eigen beelden is niet alleen te zien hoe hij verkeersregels aan zijn laars lapt, maar ook hoe hij een fietser raakt op een van de grachten in Amsterdam. Van 538 moet hij zijn tijd nu benutten voor het maken van een podcastserie waarin de verschillende kanten van de verkeersveiligheid worden belicht.