Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wow! Frans Duijts valt kilo’s af en is onherkenbaar (+FOTO’S)

Frans Duijts, de man die twee vreemde talen in zijn naam heeft, maar in het Nederlands zingt, lijkt een ware metamorfose te hebben ondergaan. Hij viel kilo’s af door een maagverkleining.

Wow! Frans Duijts valt kilo’s af en is onherkenbaar

Frans Duijts Nederlands

Frans Duijts had altijd al last van overgewicht en besloot er wat aan te gaan doen. In augustus, toen hij 123 kilo woog, onderging hij een maagverkleining. De ingreep werpt zijn vruchten af, want de zanger is flink wat afgevallen.

Afvallen

In oktober woog hij nog 103 kilo en zijn race tegen het overtollig vet gaat verder. Tegen RTL Boulevard zei de zanger: “Ik hoop gezond oud te worden. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien.” Hij is dus dolblij dat het ook met zijn gezondheid de goede kant op gaat.

Onherkenbaar

Inmiddels lijkt de zanger nog meer afgevallen te zijn en dat laat hij ook zien op Instagram met een nieuwe foto. De ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’-zanger ziet er bijna onherkenbaar uit. Overigens helpt niet alleen de maagverkleining met het gewichtsverlies. Ook is Duijts regelmatig in de sportschool te vinden. Dat alles is ook zijn volgers opgevallen: “Je ziet er echt 10 jaar jonger uit!,” reageert iemand op Instagram.