doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bodybuilder 'ontmoet sekspop in bar' en gaat trouwen

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. met vandaag, uit december van afgelopen jaar, een bijzonder huwelijk.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
bodybuilder wil sekspop Margo trouwen

Een bijzonder (liefdes)verhaal uit Kazachstan: bodybuilder Yuri Tolochko vond in sekspop Margo zijn grote liefde. Huh? Ja precies.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Trouwen

Bodybuilder Yuri Tolochko uit Kazachstan is tot over zijn oren verliefd op zijn Margo. Ze doen alles wat andere stellen ook doen: wandelen, op vakantie, avondjes uit... Alleen praten, dat doen ze niet. Margo is namelijk een sekspop.

Maar dat deert Yuri niet. Hij is namelijk smoorverliefd op haar. Zo smoorverliefd, dat hij haar publiekelijk de liefde heeft verklaart en met haar wil trouwen. Dat blijft niet onopgemerkt: op Instagram heeft Yuri 12.000 volgers die op de hoogte blijven van zijn avonturen als bodybuilder, en met Margo. Al had die laatste het daar, volgens Yuri, zo moeilijk mee dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan om beter om te gaan met alle aandacht.

In een bar ontmoet

Volgens Yuri hebben de twee elkaar in een bar ontmoet. Margo is volgens hem 'een vloekende vrouw, maar een tere ziel vanbinnen'. Ze zijn nu zo'n 8 maanden samen en Yuri is vastbesloten met haar te trouwen. Nu maar hopen dat ze 'ja' zegt...

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws