Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lori Loughlin eist inzage FBI-documenten om onschuld aan te tonen

Lori Loughlin is er nog altijd op gebrand om aan te tonen dat ze te goeder trouw een flink bedrag heeft overgemaakt aan William Singer, een medewerker van de University of Southern California. Lori wil via FBI-documenten aantonen dat zij en haar man Mossimo Giannulli oprecht dachten dat Singer ervoor zou zorgen dat hun gulle bijdrage ten goede zou komen aan de universiteit. Dat meldt de LA Times.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het koppel meent dat de openbare aanklagers de betreffende FBI-documenten achterhouden, waardoor hen een kans op vrijspraak onthouden wordt. Lori en Mossimo worden beschuldigd van fraude en witwasserij en spreken dit al maanden ferm tegen. Hun advocaten eisen nu dan ook inzage, om aan te kunnen tonen dat Singer het echtpaar heeft doen geloven dat hun geld rechtstreeks naar de universiteit ging.

'Aunt Becky' en haar man hebben er bewust voor gekozen onschuldig te pleiten, waar collega-actrice Felicity Huffman direct schuld bekende en 11 dagen achter tralies doorbracht vanwege haar deelname aan het studiefraudeschandaal.