Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Miljuschka wordt gezicht van vernieuwd Weight Watchers

Miljuschka Witzenhausen gaat vanaf het nieuwe jaar mensen inspireren er een gezondere levensstijl op na te houden. De presentatrice en televisiekok is per 1 januari het gezicht van WW, voorheen bekend als Weight Watchers. Dat maakte het afslankbedrijf woensdag bekend.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De organisatie heeft voor Miljuschka als gezicht gekozen omdat ze "laat zien dat het mogelijk is om te streven naar een gezond BMI en tegelijkertijd te genieten van lekker eten". De kok zal onder meer te zien zijn in reclames, op de website en sociale media. Ook deelt de presentatrice, die zelf ook is afgevallen met WW, online haar persoonlijke verhaal, favoriete recepten en work-outs.

Miljuschka zei ja tegen de samenwerking omdat ze de balans van lekker eten en goed in je vel zitten erg belangrijk vindt. "Het afgelopen jaar is een wervelwind geweest van verbouwen, verhuizen, werk, kids en relatie. Alle ballen in de lucht houden en daarnaast altijd haast hebben, is killing voor lichaam en geest. Je grijpt dan makkelijk naar comfortfood. Eten is een weergave van hoe je je voelt. Ik wil met het programma werken aan gezonde gewoontes die passen bij mijn levensstijl. Het belangrijkste is om lekker in je vel te zitten wanneer je de trap op loopt, met de kids aan het voetballen bent of met je vriendinnen gaat dansen. De komende tijd ga ik er dus tegenaan naar een gezond lichaam dat past bij mij."