Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sevilla herstelt zich met zege op Mallorca

PALMA DE MALLORCA (ANP) - Sevilla heeft zich hersteld van het puntenverlies vorige week in La Liga tegen Villarreal. De verrassende 2-1-thuisnederlaag werd zaterdag gevolgd door een zege van 2-0 bij Mallorca. Sevilla blijft daardoor derde in de hoogste klasse van het Spaanse voetbal met 34 punten uit achttien duels.

Luuk de Jong had geen invloed op de productie van de Andalusiërs. In de 20e minuut kopte de Braziliaan Diego Carlos uit een voorzet van Éver Banega zijn ploeg op voorsprong. Ante Budimir leek kort voor rust voor de gelijkmaker te hebben gezorgd, maar de VAR keurde het doelpunt af wegens buitenspel, tot woede van de ploeg uit Palma de Mallorca. De stemming van de thuisfans werd er niet beter op toen arbiter Jesús Gil Manzano ook nog een strafschop gaf na een overtreding van Iddrisu Baba. Banega schoot onberispelijk raak: 0-2. Kort erna werd spits De Jong gewisseld.