Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Iconisch duo op leeftijd samen op de lange latten

Arnold Schwarzenegger (72) heeft de laatste dagen van het jaar doorgebracht op de lange latten, samen met collega-acteur Clint Eastwood (89). De Terminator deelde een foto van zichzelf met zijn goede vriend tijdens een ski-trip op Instagram.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Ze droegen allebei ski-kleding, inclusief ski-bril, -helm (Schwarzenegger) en -muts (Eastwood). "Noem een meer iconisch duo. Ik wacht", schreef Schwarzenegger erbij.

De twee heren blijven actief, niet alleen op sportief gebied, maar ook wat betreft hun acteercarrière. "In de toekomst zal ik mijn rollen moeten aanpassen aan mijn leeftijd", liet Schwarzenegger in 2011 al weten in een interview met Hollywood Reporter, waarbij hij zijn vriend als voorbeeld aanhaalde.

"Clint Eastwood heeft dat ook gedaan. Extreme gevechten of schieten kan niet meer. Ik wil uitgedaagd worden als acteur en ik denk dat ik die uitdaging aankan."

Ook Clint Eastwood piekert er niet over te stoppen, zo vertelde hij onlangs in de Ellen DeGeneres Show. Recentelijk regisseerde hij nog de films Sully, The 15:17 to Paris en American Sniper. Op 31 mei wordt de acteur-regisseur 90.