doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bridget en André beginnen in Marokko aan 2020

Na een kerst met de familie zijn André Hazes en Bridget Maasland in het vliegtuig gestapt voor oud en nieuw. De tortelduifjes vlogen naar Marokko, waar ze om middernacht begonnen aan een jaar dat in het teken staat van de liefde.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"2020 mag alleen maar over liefde gaan!", schreef Bridget op Instagram bij een foto waarop ze haar lover een kus geeft. André stelt voor in het nieuwe jaar "liever te zijn voor elkaar". "Ik hoop op een jaar waar minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken", schreef hij bij zijn kiekjes uit Casablanca.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

"Een jaar waarin mensen meer nadenken of meer weten over een situatie voor er dingen worden gezegd of geschreven", ging de zanger verder. "Ik gun jullie allemaal het dubbele van wat jullie mij toe wensen en ik ben ongelooflijk dankbaar voor een heel mooi leven, die ik de afgelopen jaren kende en die mij nog te wachten staat, een prachtige zoon, een mooie carrière, en een nieuwe liefde."

Toen André en Bridget hun relatie wereldkundig maakten in november kwam het stel in een heuse mediastorm terecht. Een dag voordat de 25-jarige zanger opbiechtte dat hij was gevallen voor de 45-jarige presentatrice maakte André bekend dat zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoontje André, definitief was gestrand. De liefde tussen André en Bridget was groot nieuws, sommige media gingen volgens het stel over de schreef. Weekblad Privé schreef dat de tortelduifjes jaren geleden al intiem samen waren tijdens de bruiloft van Patty Brard. Een leugen volgens Bridget, die een kort geding aanspande en een schadevergoeding eiste, maar geen gelijk kreeg van de rechter. André ergerde zich aan een cover van het weekblad waarop zijn zoontje te zien was en trof een schikking met Privé.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws