doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Pijnlijk! Voetbalsupporter betrapt op vreemdgaan tijdens tv-uitzending (+VIDEO)

Vreemdgaan kun je beter helemaal niet doen, maar als je het toch wil, doe het dan goed. Een supporter van Barcelona uit Ecuador kwam daar op een heel pijnlijke manier achter.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Pijnlijk! Voetbalsupporters betrapt op vreemdgaan tijdens tv-uitzending

De perfecte date

De Ecuadoriaan Deyvi Andrade nam zijn nieuwe vlam mee naar de voetbalwedstrijd tussen Barcelona uit Ecuador en Delfin. Daarin kun je hem natuurlijk geen ongelijk geven, wat is er tenslotte beter om uit te gaan met een meisje die naast hartstochtelijk fan van jou ook nog eens van voetbal houdt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Kisscam

Het is echter best pijnlijk als je thuis al een vriendin hebt zitten en die bovendien ook de wedstrijd kijkt. maar het kan natuurlijk nog erger. Wat als de regisseur net inzoomt op het moment dat je aan het zoenen bent met jouw minnares. Tja, dan heb je thuis heel wat uit te leggen.

Betrapt!

Devyi leek heel blij met de kus te zijn, maar zodra hij doorhad dat het gefilmd werd, veranderde zijn blik meteen. Het erge was dat dit ook andere kijkers van de wedstrijd opviel waardoor het fragment op social media werd geplaatst. De video kreeg ruim 280.000 likes en is daardoor ruim 22 miljoen keer bekeken.

Naar de kerk

Toen gevraagd werd waar zijn reactie vandaan kwam, leek de aap uit de mouw te komen. Hij gaf toe dat hij zijn vriendin bedrogen had. Wat het nog erger maakt is dat hij op social media het slachtoffer speelt, aangezien zijn relatie naar de knoppen is. “We maken allemaal wel eens fouten. Dankjewel dat sommige van jullie me hebben uitgenodigd om naar de kerk te gaan, zodat ik mijn familie kan helen. Niemand kan mij kapot krijgen.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws