NPO zendt Kamp Waes uit na schrappen Proefkonijnen

De NPO gaat het gat dat is gevallen na het plotseling stopzetten van het programma Proefkonijnen vullen met het Vlaamse programma Kamp Waes. Dat heeft AVROTROS vrijdag bekendgemaakt. BNNVARA schrapte Proefkonijnen nadat bekend werd dat presentator Kaj van der Ree zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel ontoelaatbaar gedrag met minderjarige meisjes.
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In Kamp Waes onderwerpt de Belgische presentator Tom Waes vijftien kandidaten aan de selectiemethodes van de Belgische Special Forces. De vraag is wie deze beproevingen het beste kan doorstaan. Presentator en documentairemaker Tom Waes is in Nederland vooral bekend als een van de hoofdrolspelers uit de serie Undercover.

Kamp Waes is vanaf 27 januari elke maandagavond te zien bij NPO3. BNNVARA heeft alle programma's van Kaj van der Ree inmiddels stopgezet. Ook het Rode Kruis, waar hij ambassadeur van was, wil niet meer met hem samenwerken na de onthullingen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f03583b92b86', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws