doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

‘Sportschool meest gebruikt als alibi voor vreemdgaan’

Elke zondag delen we een internetklassieker. een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit januari van dit jaar, vreemdgaan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
‘Sportschool meest gebruikt als alibi voor vreemdgaan’

Gaat je partner wel heel vaak naar de sportschool? Dan moet je oppassen! Uit onderzoek van een Britse datingsite blijkt dat sporten het meest wordt gebruikt als alibi voor vreemdgaan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vreemdgaan

De site Illicit Encounters, dat wordt gebruikt om een partner te zoeken om vreemd te gaan, heft 2.000 gebruikers ondervraagd. Daaruit blijkt dat mannen en vrouwen verschillende smoesjes gebruiken om te kunnen vreemdgaan.

Sportschool

Bij vrouwen staat de sportschool op plaats 1 om vreemd te gaan. Dus gaat je vriendin ineens opvallend veel sporten en boekt ze nauwelijks resultaat? Dan kun je beter gaan uitkijken. Op plaats twee staat een avondje uit met vriendinnen en op plaats drie overwerken.

Voetbal

Bij mannen ziet de top drie er anders uit. Als meest gebruikte excuus wordt voetbal kijken ingezet. Op plaats twee staat een bijzondere: golf spelen. Dus als een man dat zegt, is hij waarschijnlijk met heel andere balletjes bezig. Op plaats drie zien we een bekende die ook al bij de vrouwen voorkwam: overwerken.

Vrienden

Vaak worden vrienden ingezet als alibi. Dat is niet heel gek aangezien vrienden hun kameraad natuurlijk niet snel zullen verlinken. Ook het werk komt vaak voor en kan als een echte klassieker worden gezien.

Natuurlijk moet je niet te snel conclusies trekken uit deze lijstjes, want het kan ook gewoon zijn dat je vriendin echt vindt dat ze een te dikke kont heeft in een bepaalde broek en er dus wat aan wil doen.

De twee top 10’s zien er zo uit:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Vrouwen

 1. Sportschool
 2. Uitgaan met vriendinnen
 3. Overwerken
 4. Socialisen na werk
 5. De hond uitlaten
 6. Winkelen
 7. Kennissen bezoeken
 8. Afspreken met beste vriendin
 9. Schoonheidsbehandeling
 10. Een bepaalde sport doen

Mannen

 1. Voetbal kijken
 2. Golfen
 3. Overwerken
 4. Socialisen na werk
 5. Uitgaan met vrienden
 6. De hond uitlaten
 7. Naar de Sportschool
 8. Een bepaalde sport doen
 9. Afspreken met beste vriend
 10. Kennissen bezoeken

Laatste nieuws