doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Oma rijdt handlanger dood na inbraak

Ja je leest het goed: in Houston, Texas heeft een 54-jarige vrouw (oma van 7 kleinkinderen) één van haar handlangers doodgereden tijdens een politie-achtervolging. Per ongeluk, dat wel.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Oma rijdt handlanger dood na inbraak

Inbraak

Diwanna Corstera Thomas (54) was samen met drie handlangers op boevenpad. Terwijl Diwanna, oma van 7 kleinkinderen, buiten stond te wachten met een bestelbus, braken haar drie mannelijke handlangers in bij een supermarkt in Houston, Texas. Ze maakten bier, sigaretten en t-shirts buit, een geldautomaat openbreken mislukte.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Betrapt

Helaas voor het criminele viertal werden ze toevallig betrapt door een agent, die niet aan het werk was maar wel onmiddellijk zijn collega's belde. Dat resulteerde in een politie-achtervolging van 25 minuten, waarbij Diwanna achter het stuur zat en de sirenes kwijt probeerde te raken.

Vluchtpoging

Tijdens de achtervolging sprong één van mannen uit de auto, in een poging tot vluchten. Deze werd later in zijn kraag gevat door de politie. En tweede man probeerde hetzelfde, maar had minder geluk. Hij belandde onder de wielen van de bestelbus en werd doodgereden. 

Crimineel verleden

Het is niet de eerste keer dat Diwanna Thomas in aanraking kwam met justitie. Zo stond ze al eerder voor de rechter in verband met zaken als diefstal, autodiefstal en drugs. De politie vermoed dat ze ten tijde van de inbraak ook onder invloed was. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws