FC Emmen houdt Vitesse op gelijkspel in Arnhem

ARNHEM (ANP) - Vitesse is thuis tegen FC Emmen niet verder gekomen dan een gelijkspel. Het duel in de Gelredome in Arnhem eindigde in 1-1. Vitesse blijft daardoor op de zesde plaats staan met 34 punten. FC Emmen heeft twaalf punten minder en staat twaalfde.

Bryan Linssen bracht Vitesse in de eerste helft op voorsprong, nadat hij al enkele goede kansen op de 1-0 had laten liggen. Emmen-verdediger Glenn Bijl schatte een lange pass van Navarone Foor verkeerd in, waardoor Linssen de openingstreffer kon binnenschieten.

FC Emmen zette in de tweede helft meer druk en kreeg enkele goede kansen op de gelijkmaker. In de 58e minuut kwam die er via Michael de Leeuw. De aanvaller scoorde uit de rebound, nadat Vitesse-doelman Remko Pasveer een schot van Marko Kolar had gekeerd.