doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rob Kemps kan vaderschap en Snollebollekes makkelijk combineren

Met uitverkochte concerten in het GelreDome, festivals en grote feesthits hebben Snollebollekes een goed jaar achter de rug. Voor frontman Rob Kemps was het ook op persoonlijk vlak een prachtig 2019: hij werd in november voor het eerst vader. De drukte van het podium en het verschonen van luiers, is voor hem makkelijk vol te houden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Met zoontje Manu gaat het goed. "Hij is heel beweeglijk, maar gaat nog niet van links naar rechts", zegt de Brabander lachend tegen BuzzE. "Hij blijft lekker in zijn boxje."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Rob moet wel vaak de uitspraak van de naam van zijn zoon verbeteren. "Iedereen zegt automatisch Manoe, maar dat is heel onlogisch want het eindigt op een u. Het is een afkorting van Manuel. Ik weet zeker dat Emmanuel Macron op de kleuterschool ook Manu werd genoemd."

Veel hoeft Manu zijn vader niet te missen, ondanks de vele optredens van Snollebollekes. "Het is supergoed te combineren. Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik dat allemaal tegelijkertijd doe, maar dat gaat makkelijk. De meeste vaders beginnen om 09.00 uur en komen thuis als hun kinderen al in bed liggen. Ik zie mijn zoon denk ik veel vaker omdat ik juist vaak in de avond werk."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws