Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kees van der Spek moet HIV-test doen na bijzonder avontuur

Hij is de held van de Nederlandse televisie en de angst van menig crimineel: we hebben het natuurlijk over Kees van der Spek. Hij heeft weer een bijzonder avontuur meegemaakt.

Kees van der Spek moet HIV-test doen na bijzonder avontuur

Kees van der Spek

Geen enkele boef waar ook ter wereld is veilig voor Kees van der Spek. De Nederlandse crimefighter grijpt oplichters en boeven in programma’s als Kees van der Spek Ontmaskert en Oplichters in het Buitenland.

Zakkenroller

Dit keer had kees een zakkenroller te pakken in Zuid-Afrika. Toen hij hem had gegrepen en naar de politie wilde brengen voelde hij ineens iets raar aan zijn arm, vertelt hij op de bank van RTL Boulevard. Het bleek dat de boef de man met de mooiste krullen van Nederland in zijn hand beet. “Hij zat echt te knagen,” aldus Kees.

HIV

Om alle risico’s uit te sluiten moet de presentator binnenkort een HIV-test ondergaan. Van de 48 miljoen inwoners in Zuid-Afrika hebben er ongeveer 6 miljoen HIV. Hoewel er nog niet heel uitgebreid onderzoek is, lijkt het dat HIV alleen met een beet kan worden verspreidt wanneer er ook bloed in de mond van de bijter is, dus vermoedelijk houdt Kees er niet veel blijvends aan over. Wel liet hij een litteken zien aan de mede-gasten in de studio.