doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Justin Bieber lanceert nieuw album op Valentijnsdag

Goed nieuws voor alle Beliebers. Justin Bieber heeft tijdens een bezoekje aan de show van Ellen DeGeneres aangekondigd dat zijn nieuwe plaat Changes op 14 februari aanstaande verschijnt, op Valentijnsdag dus.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De zanger is de afgelopen weken druk bezig bezig geweest met promotie. Zo was er onlangs een luistersessie van het nieuwe album, waarbij Justin in bijzijn van honderden aanwezig in tranen uitbarstte. Hij sprak openlijk over de depressies waarmee hij kampte toen hij volwassen werd. "Ik zou eigenlijk niet eens meer moeten leven," zei Bieber.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ook werd Bieber met talkshowpresentator James Corden gespot in Los Angeles, tijdens opnames van een nieuwe Carpool Karaoke. En alsof dat nog niet genoeg was ging maandag zijn eigen YouTube documentaire Justin Bieber: Seasons in première. Hierin geeft de Canadese zanger een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van zijn album en de voorbereidingen van een nieuwe wereldtournee. Ook gaat hij in op de donkere periode in zijn loopbaan, waarin hij er mentaal compleet doorheen zat.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws