Gaby Blaaser doet boekje open over harde tepels en sexy foto’s

Gaby Blaaser is tegenwoordig niet meer weg te slaan van Instagram. Elke keer probeert ze zo sexy mogelijk op de foto staan. Harde tepels zijn daarbij een handige bijkomstigheid.
Gaby Blaaser doet boekje open over harde tepels en sexy foto’s

Gaby Blaaser is binnenkort te zien in de Bachelorette en dat leek onze collega’s van Grazia een goed moment om de blondine met opgespoten lippen te spreken en daar komen een aantal bijzondere uitspraken naar voren.

Beetje ordinair

Blaaser snapt niet zo goed waarom er kritiek is op haar sexy foto’s die ze post op Instagram. “Ja ik hou wel van een beetje ordinair, daar is niks mis mee toch?,” vertelt ze in het interview. :We zijn zo preuts met z’n allen. Ik neem mezelf niet zo serieus en vind het enig om een foto te maken in een geel sportpakje met een banaan. En als dan toevallig ook nog mijn tepel hard is, denk ik top, die gaan we posten.” Ze vindt het allemaal wat hypocriet dat mensen erover zeuren omdat ze toevallig een goed lijf heeft. “Als ik twintig kilo zwaarder was geweest, had iedereen gezegd: ‘Wow, wat goed dat ze haar lijf durft te posten.’ Maar ik mag dat niet.” Ze claimt dan ook dat ze hard voor haar figuur werkt.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

This shit is B A N A N A S ?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Pesten

Vooral de kritiek van andere vrouwen begrijpt Gaby niet. Ze vindt dat dames elkaar moeten supporten. “Wat ik vooral lastig vind, is dat vrouwen met kinderen op een heel nare manier reageren, een manier die op pesten doet lijken. Dan denk ik: wil je dat jouw kind gaat pesten of gepest wordt? Nee toch? Waarom doe je het zelf wel bij een ander?”

Naakt

Ondanks haar sexy foto’s ziet ze zichzelf niet in Playboy staan, of zoals zij zegt: “Ik heb geen zin om met mijn blote tieten in een blad te staan.” Ze voelt zichzelf daarnaast ook te groot voor het blad. “Je staat niet meer tussen de Katja Schuurmans en de Georgina Verbaans. Ik hoef niet in het rijtje vrouwen dat nu in het blad verschijnt.”

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Who’s ready for 2020?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Linda de Mol

Blaaser ziet zich dan ook op andere hoogte. “Ik zie mezelf in het rijtje staan van Sylvie Meis en Linda de Mol. Ik droom graag groot, dus waarom niet?”

Het hele interview met Gaby Blaaser is te lezen in Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt!

       Dit bericht bekijken op Instagram             

?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0350a738310', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws